Wie zijn wij

renee

Renée Luijten (Praktijkhouder)
Ik ben aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen opgeleid als ergotherapeut. In mijn opleiding en werk heb ik ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie, CVA-revalidatie en in de eerste lijn met kinderen, (jong)volwassen en ouderen.
Wat voor mij telt is mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze activiteiten die voor hun belangrijk zijn weer zo zelfstandig mogelijk kunnen uitvoeren.

‘‘De kleine succesmomenten, het voor het eerst (weer) kunnen uitvoeren van een activiteit, daar doen wij het voor’’

Specialisaties:
– Kinderergotherapie
– Psychosomatische ergotherapie

kim

Kim Sanders (Praktijkhouder)
Ik ben aan de Hogeschool Zuyd opgeleid als ergotherapeut. Tijdens mijn opleiding en werk heb ik ervaring opgedaan in de volwassenenrevalidatie, orthopedagogische dagbesteding en in de eerste lijn met kinderen, volwassenen en ouderen.
Werken als ergotherapeut vind ik leuk, omdat wij vooral kijken naar de mogelijkheden van een persoon en zijn/haar betekenisvolle activiteiten in het leven.

‘‘Wij kijken vooral naar de mogelijkheden en wensen van een persoon en niet zozeer naar de beperking‘‘

Specialisaties:
– Kinderergotherapie
– Psychosomatische ergotherapie


Saskia van de Berg (Freelance medewerker)
Ik ben aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen opgeleid als ergotherapeut. Tijdens mijn opleiding en werk heb ik ervaring opgedaan in de ouderenrevalidatie, in het verpleeghuis en in de eerste lijn met volwassenen en ouderen.  Het leuke aan het beroep vind ik het samen op zoek gaan naar een meest passende oplossing voor de moeilijkheden die iemand in het dagelijks leven ondervindt.

Doelgroep: Volwassenen en ouderen
Aandachtsgebieden: Neurorevalidatie, Orthopedie, Dementie